Lättsaltade chips

Chips som inte tar överhanden. Gott att äta som dom är men gör sig utmärkt i kombination med alla sorters dip. Vill du fokusera på dipsmaken, eller kanske äta chipsen som tillbehör i en maträtt? Då är detta ett utmärkt val.

Skillnaden mellan olika sorters potatis och tillagningsprocesser märks allra tydligast i denna kategorin. Här kan friteringen och potatissmaken verkligen lyfta eller sabotera resultatet. 

OLW - Saltade


Klassiska släta chips med potatissmaken i fokus.

Form - Slätskivade

Stil - Klassisk

Smakstyrka - Lätt

Prisklass - Medel

Estrella - Saltade Potatischips


Klassiska släta chips med potatissmaken i fokus.

Form - Slätskivade

Stil - Klassisk

Smakstyrka - Lätt

Prisklass - Medel

Bjäre Chips- Varsamt Saltade


Släta chips med naturchipskaraktär

Form - Slätskivade

Stil - Naturchips

Smakstyrka - Lätt

Prisklass - Medel

Pringles - Original


Pringles chips har funnits länge på marknaden. Dessa chips tillverkas av ett mos som formpressas och friteras. Till egenheterna hör att dom endast är kryddade på ena sidan. Chipsens form gör att dom passar bättre i munnen på ett håll än på det andra, men kryddningen är på den sidan som hamnar upp i gommen om man stoppar in dom på det hållet. Vårt tips är att stoppa in dom på "fel" håll för att få smaken mot tungan. 

Form - Släta pressade

Stil - Formpressade chips

Smakstyrka - Lätt

Prisklass - Medel